Hoeveel heeft Shakira nou verdiend aan het diss nummer van Pique

Hoeveel heeft Shakira verdiend aan de dissong van Pique?

Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden, want er is geen openbare informatie over hoeveel Shakira betaald kreeg voor het liedje. We kunnen echter wel wat onderbouwde gissingen doen op basis van de populariteit van het lied en de artiest.

Op basis van deze factoren is het veilig om te zeggen dat Shakira minstens enkele duizenden dollars aan het lied verdiende.

Shakira is geen onbekende in het verdienen van geld met haar muziek. Maar misschien heeft ze zojuist een nieuw hoogtepunt bereikt met haar laatste verdiensten. Het komt allemaal door haar vriend, voetballer Gerard Pique, en zijn nieuwe dissong.

Het liedje, dat “Pique-ing” heet, is een directe aanval op Pique’s voormalige teamgenoot Neymar. Hierin impliceert Pique dat Neymar alleen maar goed kan dribbelen omdat hij kleine testikels heeft. Hij haalt ook uit naar de intelligentie van Neymar door te zeggen dat hij “dommer is dan een steen”.

Onnodig te zeggen dat het liedje een enorme hit is geworden, en Shakira strijkt geld op. Men schat dat ze ongeveer 1 miljoen dollar verdient aan de verkoop van het liedje en de royalty’s voor streaming.

Dat is veel geld voor een dissong, maar het is ook een bewijs van Shakira’s zakelijk inzicht. Ze weet hoe ze haar muziek te gelde moet maken, en daar plukt ze duidelijk de vruchten van.

Hoeveel verdiende Shakira aan de dissong van Pique?

Het antwoord kan je verrassen.

Shakira verdiende naar verluidt een koele 2 miljoen dollar aan Pique’s dissong “Do It Your Hoeveel heeft Shakira verdiend self.”

De track, die in maart 2016 werd uitgebracht, is een duidelijke uithaal naar de voormalige vriend van de Colombiaanse zangeres, Antonio de la Rua.

In het nummer zingt Pique:

“Shakira, Shakira / Doe het zelf / Want je bent het waard / Niemand zal het voor je doen.”

Hoewel het liedje misschien niet het meest vleiende is, is het zeker pakkend.

En het lijkt erop dat Shakira’s bankrekening ervan profiteert.

De populaire Colombiaanse zangeres Shakira heeft misschien een aardig centje verdiend aan de recente dissong van haar vriend Gerard Pique.

Het liedje, getiteld “Gerard Pique, ik haat je,” werd vorige week door de Spaanse voetballer uitgebracht, en het ging snel viraal. In het liedje neemt Pique het op tegen Shakira’s ex-man, Antonio de la Rua.

Hoewel het onduidelijk is hoeveel Shakira aan het liedje verdiend heeft, is het veilig om te zeggen dat ze er op zijn minst een paar dollar aan verdiend heeft. En, gezien het feit dat Pique een van de grootste sterren ter wereld is, heeft ze waarschijnlijk nog veel meer verdiend.

Naar verluidt heeft Shakira maar liefst 2 miljoen dollar verdiend aan Pique’s diss song “She Wolf (La loba)”. Het lied werd naar verluidt uitgebracht als een reactie op Pique’s ex-vriendin, de Colombiaanse zangeres en actrice, door Shakira “Me gusta” genoemd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ajax-loader